Zonne-energie


Energie besparen levert geld op. Helemaal nu de energieprijzen blijven stijgen. Heeft u er zelf enig idee van hoeveel uw energierekening de laatste jaren is gestegen? Deze is de laatste tien jaar bijna verdubbeld! Kijk uw rekening er maar eens op na.

Bekijk hier een filmpje over zonnepanelen!Zou het daarom niet mooi zijn als u uw eigen energie kunt opwekken? Hierdoor verbruikt u minder gas en kunt u zelf voor een deel of zelfs helemaal in uw eigen warmwaterbehoefte voorzien. Hiermee bent u volledig onafhankelijk van de stijgende energieprijzen. Zou het daarnaast niet helemaal geweldig zijn als u ook nog kunt bijdragen aan een beter milieu?

Zonnepanelen twello


Maak daarom gebruik van de zon! De zon geeft u letterlijk gratis energie!

Zonnewarmte is gratis en bovendien goed voor het klimaat. Verwarming van uw tapwater met een zonneboiler is de toekomst! In de zomer doucht u straks gratis en draait u zelfs uw was op de warmte van de zon. Tegelijkertijd draagt u uw steentje bij in de strijd tegen de opwarming van de aarde.
Als Bespaarinstallateur bieden we u naast directe koop ook de mogelijkheid tot financiering. Voor een vast bedrag per maand kunt u al beschikken over een zonneboilersysteem.
Kiest u ook voor een lagere energierekening en een beter milieu? En wilt u meer weten over de voordelen van een zonneboiler? Neem dan contact op!

U woont in regio Apeldoorn / Deventer / Zutphen / Twello, en uw wilt een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen op uw woning?
Offerte badkamer twello

Er zijn diverse redenen waarom zonnepanelen voor u interessant kunnen zijn:. 
  • Meest veelbelovende duurzame energie bron
  • Energiebesparing
  • Klimaatverandering en CO2 reductie
  • De duurzame energiebron met geringe nadelige bijeffecten
  • Onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Bijdragen aan een duurzame toekomst
  • Financiële voordelen
  • Uw eigen energie opwekken!
Lees meer over alle mogelijkheden van zonnepanelen en zonneboilers door te klikken op het gewenste item links in de menubalk.

Contact
Installatiebedrijf Kerkhof
Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
T: 0571 - 27 45 23
F: 0571 - 27 66 50