Installatiebedrijf Kerkhof is erkend UNETO-VNI, Abel&Co, Bespaarinstallateur en SEI installateur.

Verhoogd toilet

Aangepast sanitair

Verhoogde wc

U wilt een verhoogd toilet in uw woning laten plaatsen en bent woonachtig in Twello, Deventer, Apeldoorn, Zwolle of Zutphen? Aarzel dan niet langer en kies voor de expertise van Installatiebedrijf Kerkhof. Wij plaatsen uw verhoogd toilet netjes en goed, zodat ook het toilet een kamertje is waar u trots op kunt zijn.

Vakkundige installatie

Installatiebedrijf Kerkhof houdt zich al meer dan 100 jaar bezig met het installeren van sanitair. We beschikken daardoor over een schat aan ervaring en weten hoe een verhoogd toilet u maximaal comfort kan opleveren. Door bewust te kiezen voor gerenommeerde merken kunnen we u daarnaast vele kwaliteitsproducten leveren. U kunt op één adres terecht voor de gehele installatie van uw toiletruimte. Van verhoogd toilet tot wastafel, wij hebben alles in huis en kunnen het direct voor u plaatsen.

Contact

Wilt u snel en nauwkeurig een verhoogd toilet geplaatst hebben in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Zwolle of Twello? Schakel ons dan nu in. Eerst nog wat advies of kijken wat we u kunnen bieden aan verhoogde toiletten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verhoogd toilet/wc         Verhoogde wc/toilet
Verhoogd toiletVerhoogde wc

Installatiebedrijf Kerkhof

Al 100 jaar een begrip in regio Twello, Apeldoorn, Deventer en Zutphen!